KAMP INFO


Een kleine 21 jaar geleden ontstond er het idee om een evenement te organiseren voor hbs'ers door hbs'ers. Een evenement dat in het teken zou staan van hockey en plezier op de leukste club van Nederland. En dat tot de dag van vandaag nog door de deelnemers herinnerd zou worden als een van de mooiste belevenissen uit hun hockeycarrière.

Na weer vier succesvolle edities zijn we weer helemaal terug van weggeweest. Ook dit jaar ben je weer welkom als je 2e jaars D, 1e jaars C of 2e jaars C bent!  Dé mogelijkheid om met je vrienden/vriendinnen heen te gaan als mooi einde van het seizoen of om de zomervakantie goed in te luiden! Net zoals vorig seizoen - en anders dan voorgaande jaren - is dit JHF een weekend-editie, doordat de vakantie 'laat' valt en het seizoen als snel start. Natuurlijk wordt dit ook weer een groot feest.

Vrijdag 31 juli wordt iedereen rond 18:00 uur op HBS verwacht. We gaan natuurlijk nog niet alle details verklappen, maar onder het kopje voorproefje is een overzichtje te vinden van hoe het er ongeveer uit gaat zien. Maandag 3 augustus kunnen jullie rond het middaguur moe - maar hopelijk voldaan - worden opgehaald!